Pensionärsföreningen - 225 SPF Västra Torup-Tyringe

 

SPF     Välkommen till oss!
Vi har mycket att erbjuda.Info från Ordförande - mars 2021
Hej alla medlemmar i SPF V Torup-Tyringe. Det är inte utan att det börjar kännas lite som att trampa i sirap med den här pandemin. Men nu verkar ju vaccinationen äntligen vara inom räckhåll. Från styrelsens sida har vi inget nytt att komma med. Vi kommer att ha styrelsemöte i maj (troligen - beror på om vi är färdigvaccinerade) och efter det kommer vårt försenade årsmöte. Det kommer att annonseras i NSK och här på vår hemsida. Det blir med andra ord inga gruppaktiviteter förrän efter sommaren. Vi har inte fått någon respons på vårt rop efter nya styrelsemedlemmar. Det ser kärvt ut. Du som är intresserad - ta kontakt med valberedningen eller med vem som helst av oss i styrelsen. Glad vår på er alla och så ses vi i sommar! Gudrun
Gudrun


God Jul och Gott Nytt År till er alla!
Detta året har inte varit det bästa. Vi trodde ju att det skulle reda upp sig med Coronan framåt höstkanten men nej, det blev värre. Hoppas att ni har kunnat hålla er från detta elaka virus och kan göra det ett tag till. För nu börjar vi skönja en ljusning med tanke på vaccinet. Detta innebär att vi inte har några SPF-möten på ett bra tag ännu. När det blir aktuellt ser man det här på hemsidan, i Nsk och anslag på Hemköp. Men vi letar fortfarande efter nya styrelsemedlemmar, det är tunnsått med aspiranter. Du som är intresserad, ring och prata med vem som helst av oss i styrelsen/valberedningen, så berättar vi hur det är. Var rädda om er så syns vi förhoppningsvis före sommaren. Vi önskar alla en riktigt god helg.
Styrelsen/Gudrun


SPF Seniorerna V.Torup-Tyringe
SPF Seniorerna V.Torup-Tyringe i Åparken.
SPF Seniorerna anordnade en poängpromenad och bjöd på grillad korv med bröd och dricka i Åparken. Tydligen hade alla längtat att få träffas, för ett 50-tal personer kom och ställde upp. Man var noga med att hålla behörigt avstånd och handspriten användes flitigt. Efter promenaden smakade det medhavda kaffet och korven, som Bengt och Nils Olof grillade, väldigt gott. Vinnare av poängpromenaden blev allvetaren Gunnar Haraldsson, flera duktiga deltagare fick ta emot priser. Ove Hermansson hade gjort de kluriga frågorna. Ordförande Gudrun Hermansson tackade alla och beklagade att det inte går att ha några ordinarie möten, men att det kanske kan ordnas någon mer utomhusaktivitet under hösten.
Vid pennan. Nils Olof Nordin
Sep 2020
SPF Seniorerna V.Torup-Tyringe
SPF Seniorerna V.Torup-Tyringe


Månadsmöten
SPF V.Torup-Tyringe har månadsmöte 4:e tisdagen i månaden. Samling kl 12.30 på Kurhotellet i Tyringe – start med lunch kl 13.00. Efter lunchen börjar varje möte med förhandlingar och aktuell information.


Program 2021

SPF V Torup – Tyringe. Pga Coronaviruset är alla våra aktiviteter är inställda tills annat anges. Mvh Styrelsen (mars 2020)

2021

26 januari - Årsmöte. Parentation.


Aktiviteter inom SPF

Stavgång måndagar mellan kl. 9.30-10.30 Ansvarig: Gunilla Olsson tel 26 91 41

Canasta, två tisdagar i månaden på Lionslokalen kl. 13.00 Ansvarig: Gudrun Hermansson 070-855 35 20 och Gunilla Nilsson 0730 385446

Bokcirkel onsdagar mellan kl.9.30-11.30 Ansvarig: Britt Holmberg, tel 561 52

Boule torsdagar mellan kl.13.30-15.30 Ansvarig: Arne Bosma tel: 0733 591677. Mail: arne.bosma3990@gmail.com

Gymnastik onsdagar 18.00 - 19.00 i Lionslokalen, Elsa Olsson Tel 50433


VÄLKOMNA TILL VÅRA TREVLIGA TRÄFFAR!
VI TRÄFFAS OCH TRIVS TILLSAMMANS - VTT

Det är aldrig försent att börja – Vi ses!
Kontaktperson: Nils Olof Nordin n-o.nordin@telia.com

Ordförande Gudrun Hermansson
gudrun.k.i.hermansson@gmail.com


Hemsida:
www.tyringe.nu/spf
Förbundets: www.spfseniorerna.se
225 SPF Västra Torup-Tyringe www.spfseniorerna.se ... tyringeAktuellt

SPF V Torup – Tyringe. Pga Coronaviruset är alla våra aktiviteter är inställda tills annat anges. Mvh Styrelsen


Protokoll/minnesanteckningar, m.m.

Protokoll februari 2020

Protokoll november 2019

Protokoll oktober 2019

Protokoll Årsmöte 2020

Årsberättelse för år 2019


Fixarhjälp för äldre
Mer info, tryck här!


Foto Nils Olof, Tyringe

Foto Nils Olof, Tyringe


Styrelsen för SPF V. Torup-Tyringe