Tyringe konstförening




Konstutställningar på Tyringe bibliotek våren 2020

4-28 februari Carmen Chor Faunbäck, Höör. Hon målar det som förenar oss - det vi har gemensamt. Hon hittar inspiration i det stora magiska och i det lilla precis framför oss, i naturens kraft och strukturer, i höstens vissnande och vårens växande.



3-27 mars Anna Rydén Westling, Ängelholm. Tidigare arbetade hon mest i akryl på duk men nu har hon börjat uttrycka sig i textil och även skulptur. Motiven hittar hon i allt runt i omgivningarna. Hennes konst lyser av glädje och är ofta smittsam.

31 mars-29 april Jenni och Andreas Kullaro, Lönsboda. Med passion, envishet och diabas som grund skapar de kontrastrika och tidlösa former och föremål där vart och ett har sitt eget uttryck. Oftast kombineras de med andra material, som förhöjer och förskönar på oväntat sätt.

5-29 maj San Lundberg Vikström, Sölvesborg. Hon arbetar med en personlig färgpalett i sitt akrylmåleri. Hon uttrycker sig även genom skulpturer och reliefer. Hennes arbetssätt är intuitivt och hon skissar aldrig.

Juni, Elever ur årskurs 6 vid Tyringe skola ställer ut. Utställningen har temat ”Miljö”.

Välkomna till ”Fika med konstnären” på hängningsdagarna. 3 februari, 2 mars, 30 mars och 4 maj kl. 15.00!

FÖRENINGENS ÅRSMÖTE ONSDAGEN DEN 18 MARS KL. 19.00 på Tyringe bibliotek Detta är kallelse till stadgeenliga årsmötesförhandlingar. Utdelning av vinst för 2019 års medlemsvärvning. Tyringe konstförening bjuder på fika.


VÄRVNING AV NYA MEDLEMMAR
Den som värvar ny medlem har möjlighet att vinna ett grafiskt blad. Meddela kassören via mail eller telefon vem du värvat. Gäller 1 jan-31 dec 2020. Utdelning av vinst sker på årsmötet 2021. 2019 års vinst tillföll Solveig Olsson.

MEDLEMSAVGIFT OCH MEDLEMSREGISTER
Medlemsavgiften för 2020 är 180 kr och betalas till konstföreningens bankgiro 5889-0633, inbetalningskort bifogas. Skriv betalningsavsändare, och är du ny medlem skriv även ”ny medlem” på inbetalningskortet. Meddela föreningen vid ändring av postadress/mailadress, så att du får all information om våra arrangemang.

Du som fått Ditt brev med posten MEN har mailadress, skicka gärna in den till tyringe.konstforening@gmail.com. Det förenklar vår administration och minskar våra kostnader och är bra för miljön.

Som medlem deltar du i vårt konstlotteri. Hela avgiften går till inköp av vinster. Kom ihåg att meddela föreningen när du ändrar postadress/mailadress, så att vi kan nå dig med information om alla våra arrangemang.


Läs mer om föreningen på Medlemsinfo nr 1 - 2020
Bibliotekets öppettider:
mån kl 14 - 19
tis kl 10 - 17
ons kl 13 - 17
tors kl 14 - 18
fre kl 10 - 15




Tyringe Konstförening


Välkommen till Tyringe konstföreningen.
Välkommen som medlem i konstföreningen! Sätt in årsavgiften 180 kr på Bankgiro 5889-0633 och skriv ditt namn och "ny medlem" . Du deltar i lotteriet och får medlemsinfo. Tyringe konstförening startades 1973 och våra utställningar finns på Tyringe Bibliotek.


Kontakt
tyringe.konstforening@gmail.com


Fler medlemmar!
Känner du någon som är intresserad av att gå med i vår förening? Berätta för släkt och vänner om våra utställningar, besök av våra konstnärer och utflykter. Hela medlemsavgiften går till inköp av vinster som lottas ut till våra medlemmar.